Saturday, 23 May 2009

tension!!

assalamualaikum..

now, 12.21 pm.

aku memang tension dengan situasi sekarang ni. rasa macam nak hempuk je laptop ni..eh,tapi mana boleh, sayang2!! gila, aku bukan kaya pon. mana taknya, bila aku nak bukak blog member2 aku mesti "operation aborted". tension betollah!!! nape ah? aku sempat bukak blog mimie, nazurah, izni, hajar. ima ngan sab tak boleh bukak. even blog aku pon kadang2 tak boleh bukak. adoi!!! poning palo eden..;(

hmm..anyway, ramai member matrix balik minggu ni. bestnya!! tapi, aku tak boleh nak borak (online) ngan diorang. esok aku kena balik kampung..(huhu). tapi, kesian jugak kat nenek ngan atuk aku kat pahang itu. lama dah tak jumpa diorang. hmm...rindu la pulak.

move on..surat tawaran kolej mara itu dah dapat. masuk 23 jun. hmm..seriously, macam malas je nak isi borang2 itu. nak kena pikir nak beli barang apa...nanti nak kena packing pulak. haih,,malasnye.. (haha) tapi, nak buat macamana kena la belajar. nanti besar aku nak kerja apa pulak.

ha..dah la itu. merepek je aku malam2 buta ni..(haha)

everybody, good day!!

(btw, mie, bgtaw aku best tak FO itu? cute x dance top itu??(hehe)

5 comments:

ImaZahra said...

bella,
i'm going there tomorrw..
gonna miss ur blog n u la..
huhu;(

silentdreamer said...

waa..
good luck!!
gonna miss u too..
skali skala update blog tw
rndu...;)

mimie said...

awesome la weh! TOP is bombed, haha ;D
you should give me more updates abputBgbang and FO later

gonna miss you <33

Sabrina said...
This comment has been removed by the author.
silentdreamer said...

okay mie.!!
dun worry..
as soon u on9..
i'll tell u bout FO n big bang!!
;)