Thursday, 7 May 2009

a.message.to.my.dear.friends!

assalamualaikum...

aku tak tau kenapa tapi rasa macam nak tulis bm la pulak..(hehe). yelah..sekali-sekala kena lah memartabatkan bahasa melayu (haha). okay2..sebenarnya, hari ini aku memang penat gila. jadi, malas nak mengerah otak aku nak translate english.

kepada semua member-member aku yang kejap je lagi nak masuk matrix..korang gudluck eh! jgn lupa aku..(hihi) tapi, kalau korang decide nak lupakan aku, aku no hal tapi bagitahu aku dulu la..meh aku bagi penumbuk sebijik..!(haha;) kidding....! tapi seriously, aku akan ingat korang sampai bila-bila..(huhu)

aku lambat lagi nak masuk UTM. 28hb jun...lama kan?? aku rasa aku boleh bina badan lagi..(haha). tapi aku mintak-mintak la dapat biasiswa mara..amin...;)

aku sekarang rasa macam malas dah nak post entri sebab member-member blog aku semuanya pergi matrix..siapa lagi nak borak dengan aku tiap-tiap hari..argghh..sedih gila. lepas ini, kalau aku bukak account aku mesti dah tak banyak sangat nak baca..sedih gila..!!!;(

oklah..move on!! aku doakan member-member aku semua berjaya!! korang boleh buat!! all the best!! sayang korang sangat-sangat!!
muah!!

5 comments:

seribu satu kenangan said...

npe ko lmbt agy msuk u???hahahhaha:D

ak doakn ko dpt biasiswa tu k..amin!!

mimie said...

bella :(

silentdreamer said...

izni>> ak pon x tw..tp ak syukur sgt2..hehe;)

mimie>>jgn sdey mie..!

hajar said...

dun worry bella
kte lg lmbt dri ko!haha
awk amik ap kt utm?

silentdreamer said...

ak amek engineering...
hehhe;)