Thursday, 3 June 2010

hilangnya.seorang.teman.dari.saf. -_-

assalamualaikum...

especially to dearest KMBians,
alfatihah buat sahabatku, blockmate (block D) yang baru sahaja meninggalkan dunia yang sementara ini di langkawi.
tadi, baru je cakap dengan classmate dia, fatin. memang benar berita nih. fatin menangis je tak dapat nak cakap. budak2 kelas M09B kat hospital Langkawi.

Ya ALLAH!

pada mulanya, aku tak sangka sangat bila dapat mesej dari ainah.
bila dah tahu, rasa terkejut sangat. sangat. SANGAT.!
betapa mati itu boleh datang bila2 masa.
aku sangat merasakannya bila mati itu berlaku pada orang yang dekat

aku teringat last usrah untuk sem 2 and sekarang inilah buktinya.

bila2 masa saje ajal itu datang. adakah kita bersedia??

aku masih tak percaya. 
aku tak dapat mengeluarkan air mata.
mungkin bila aku kembali KMB baru terasa kehilangannya.

alfatihah buat sahabatku, JANNAH SANI.
semoga roh dicucuri rahmat di sana. amin. alfatihah...
ALLAH lebih menyayangimu



12 comments:

Anonymous said...

innalillah...semoga rohnya dicucuri rahmat..die org baik2..insyaAllah die tggu kita di syurga nnt..amin~

diyana amira said...

innalillah
takziah kpd keluarga arwah

silentdreamer said...

to anonymous:
ye..seorg sahabat yg sgt baik..seorg daie..insyaallah kita bjumpe dgnnya di syurga..pasti!

to miera:
innalillah
takziah jugak utk keluarga arwah

Amin Rox said...

Moga Allah mencucuri rohnya, dari Allah kita datang kepada Allah jua kita kembali.

...zUlaIkHA... said...

salam ziarah bella..

akak mohon nk copy gamba jannah eh..

silentdreamer said...

amin>> semoga dia ditempatkan bersama para tetamu syurga ALLAH

amin...

kak aziani>> boleh2...silakan..

silentdreamer said...

amin>> semoga dia ditempatkan bersama para tetamu syurga ALLAH

amin...

kak aziani>> boleh2...silakan..

yanti ahmad said...

innalillah

bella, kte link kan entry ko yg ni kt blog kte eh

silentdreamer said...

okey yanti..
boleh je
^_^

humbleServant said...

betul kata ko
sekarang baru aku betul2 merasakan kematian itu boleh datang bila2

semoga perginya seorang pejuang agama kita ini menjadi iktibar dan menaik lagi semanagt kita untuk berjunag
Allahuakbar

silentdreamer said...

btul tu izzati

insyaallah
smgt arwah akn trus bersama kte smua
amin^_^

silentdreamer said...

btul tu izzati

insyaallah
smgt arwah akn trus bersama kte smua
amin^_^