Monday, 25 May 2009

sadness.is.around.me.now.

assalamualaikum..

again..aku rindu kat member2 aku. makin lama makin ramai yang further study. waaarghh!! rindu gila kat korang, seriously!! malam tadi, aku mimpi pasal member2 aku (F508). ini bukannya malam pertama aku mimpi korang. actually, most of the night after i left smakl, i dreamt about you guys!! aku mengaku memang susah nak cari kawan2 yang best giler macam korang.

malam ni, bahang gila. tak tahu la kenapa. tapi, tetiba aku teringat kat smakl kalau bahang macam ni, selalunye waktu blackout. arghh!! tetiba teringat waktu blackout tahun lepas. waktu itu, kat dalam prep. aku dengan atiyah and dura kat meja prep tengah borak2. tapi, diorang dok tangkap2 gambar kat tengah2 prep itu. habis penuh prep dengan flash2 itu. memang aku tidak dapat lupa pasal korang. rindu sangat2.

tadi baru habis mesej and call mimie. lepas itu, borak ngan bilah pulak. haih...mana tak rindunye..;( kadang2 bila ada something happened mesti aku teringat kat member2 aku. aku rasa penyakit aku ni memang tak boleh diubati. lagi2, kalau aku pergi smakl tengok adik aku. mesti teringat kat korang punyelah.

sorylah..kalau korang muak baca blog aku ni yang asyik mengenang kisah lampau je. tapi, aku memang tak boleh ubah perasaan aku nih. maybe ade member2 aku yang dah happy kat matrix or kolej or U kat sana itu. tapi, aku kat rumah ni, still teringat kat korang. whatever it is, harap korang semua berjaya kat tempat korang belajar sekarang. and aku harap satu hari nanti kita boleh spend time, borak2 together.

hmm..itu je kot. sorrylah malam2 ni ter-emo lebih2. lagi2 tengah dengar lagu lee min ho yang slow ni..lagi lah bertambah emo aku dibuatnya. okay, dah2. itu je. sory again. dont forget me and i'll missing every single of my friends..;)

2 comments:

Adibah said...

this ring here represents my heart
but there's just one thing i need from you
say i do

silentdreamer said...

i dooooo
diba;)