Thursday, 29 October 2009

problem.yg.x.sudah.

assalamualaikum...

aku sedih sangat sekarang nih...kenapa orang tak boleh paham apa yang aku nak? bodoh gila orang nih..(seriously, aku bengang dgn makhluk nih!!) weyhhh ko tau tak ko dah spoilkan mood aku tiap2 hari!! ko nih takde akal ke ah?? aku tak ganggu ko la weyh~!!

ya allah..
tolonglah aku,
jauhilah aku dari makhluk2 MU ni dari aku..
tolonglah ya allah!!
hanya padamu aku memohon..
perkenanlah doa hamba ini..
sesungguhnya aku tak sanggup untuk melayan semua gangguan ni
ya allah...
kasihanilah hambaMU ni
aku sedang berusaha dan aku pinta pertolongan dariMU untuk memakbulkannya..
amin..
ya rabbal alamin..

actually, aku excited sangat nak cerita something tapi disebabkan problem aku nih. aku terus hilang mood nak cerita. aku rasa marah sangat disebabkan makhluk allah ni, terus kegembiraan aku lenyap macam tu je. kalau boleh aku nak makhluk tu rasa macamana yang aku rasa tapi ALLAH MAHA ADIL MAHA MENGETAHUI. hanya padaNYA aku berserah. korang doakan aku ye..moga makhluk allah ni tak ganggu hidup aku lagi...amin~~

4 comments:

Atiqah Hanis said...

hye bella..
sabar ye..

Cik Rara said...

makhluk mne y ngcau ni..sbar jela ek..

aBez hafizza said...

saba2....+)

silentdreamer said...

tiqahanis+rara+kak.abez>> erm..thank you..saba2..huh!!