Thursday, 3 June 2010

tagged~majesty @ kak aliaa nabilah

assalamualaikum...

dapat award dari kak aliaa a.k.a ex-akak dorm aku, dorm C. *majulah dorm C selamanya. hik3* talking about that, aku sangat happy sebab aku still dapat keep in touch dengan dormate2 dorm C, especially dura, kak aliaa, kak nani, kak fizza. waahhh~~ teringat waktu sekolah dulu. it was cannot-erase-at-all memories. sweeett like sugar.
*okeyh..sudah merepeknya*

btw, siapa yang kena tagged dapat award nih!!

 

perkara 1:

loads of thank-you-so-much to aliaa nabilah kamaruddin *kirim salam kat aliaa lagi satu eh..!:)*

perkara 2:

cerita 7 benda pasal diri awak..

1. saya ada banyak benda nak pikir!! and banyak benda nak kena buat tapi satu kerja pon saya tak suka!!
 
2. saya seorang yang suka pretend 'nothing happens' selagi orang tak state problem tu dekat saya.

3. i feel like i've a little bit of eun-ja's personality

4. saya selalu tidur lambat sekarang ni. and i don't like it!

5. masa cuti, saya sudah tidak disiplin, berubah slowly ke arah yang *****, but still try to keep the 'in-KMB-attitude'. insyaallah!!

6. i was very touched of what i read today in the library. awww~~ i want to be like them badly. *almubasyiruna biljannah*

7. i'll keep blogging and blogwalking as i find it a veryy effective way to keep me still in HIS road..aminn^_^
 
perkara 3:

tag rakan2 lain..

berikut adalah org2 bertuah...

jeng jeng jeng
1. mereka yang pernah belajar sama tadika dengan saya (tadika semai bakti felda)

2. mereka yang pernah belajar sama sekolah rendah dengan saya (sek ren agama dato keramat & SK jln gurney 1)

3. mereka yang pernah belajar sama sekolah menengah dengan saya (SMK agama kuala lumpur)

4. mereka yang pernah belajar sama kolej dengan saya (kolej mara banting)

5. all in all, sesiapa yang rasa ikhlas nak buat, silakan. takde paksaan. yang penting niat kerana ALLAH. that's all. semoga dengan main tagged-tagged ni dapat menguatkan ukhuwah kita.









4 comments:

diyana amira said...

adeh... orang yg ko tag tu, aku kena 4/5... ahahah... kite dr tadika sampai skola menengah kot sama2... =) pastu aku ngade2 na wat gak... ekeke

silentdreamer said...

hahaha
buat2 jgn x buat
ley ak usha ko
hehe
^_^

humbleServant said...

ko smakl ker?
awat tak g tau?
dekat jer lah ngn umah aku
ko skolah situ sejak fom 1 ker?

silentdreamer said...

haiya
ak da gtw ko da la izzati
ish3
haha