Sunday, 11 April 2010

apa.barang.jpam?!!

assalamualaikum...

sekarang nih aku baru saja mendengar lagu hindustan..ehh2 jaiho betol! okay2..aku baru je balik dari kem JPAM (pronounciation; jay-pam). jabatan pertahanan awam..?! erm..aku tak suka la kem tu. facilities memang la zero. tapi, satu benda je best. dekat situ ada tasik tau. memang cantik gilerrrr. serius cantik. rasa macam boleh buat tempat penggambaran. aku ada tangkap gambar kat situ dengan fathiah and wanie tapi guna kamera teacher mira. so, tak dapat lagi. hehe.

aku tak suka kem jpam ni sebab aku tak selesa, aku tak cukup tidur, aku kena torture, aku kena tengking maki2..benda paling aku tak suka ialah bila seseorang tu cakap sangat kasar dengan kita and dia expect kita akan ikut arahan dia. come on laa..pikirla. bagi aku, aku akan buat baik kat orang yang buat baik dengan aku.. siapa yang suka awal2 lagi dah ditengking paksa2 macam tu.? lepas tu, siap ada drama lagi. haih..jpam2!

tapi, bila dah lama2, baru la boleh accept sikit. pakcik jpam pon macam dah baik sikit. tapi, tak kesahla pakcik jpam tu. kitorang buat obstacle course ala2 macam plkn. apa yang membanggakan aku lepas semua halangan.. ahahhaha *gelak evil* 

tapi, yang paling best is aku dapat melupakan kmb..tak teringat langsung dengan kmb sebab pening bau kaki orang kat jpam tu termasuk la kaki aku..ehe. lagi satu, aku jumpa ramai member2 yang best. groupmates aku lawak2 jugak la. kerja aku asyik gelak 24 hours dengan alia, rahil, sabila, nasrah and others. haha..paling tak boleh tahan waktu kitorang ramai training untuk gaya backup singer..hik3.

barula kenal sikit budak2 kmb. before this, aku tak kenal pon diorang sangat. paling menarik is aku tengok classmates aku berlakon..acap ar paling tak boleh blah..jadi budak pdk. gila menghayati watak tu. aku rasa dah lama dah dia practice..sebab sebijik gila!! fyra pulak dapat anak tempang baru..hik3. ena jadi PA datok..pergh kelas tuu. faiq jadi budak yang suka garu kepala sangat2..muahaha. wani pulak jadi adik-beradik faiq dengan acap.! haha

okayh, takat tu je kot. 
muka budak hingusan berumur 14 tahun..
pesanan penaja : BOMBA lagi best laaa..!
till then, jaa~~

4 comments:

marshmallowkid said...

comelnye bdak 14tahun tuh... apsal skrg dh cm.. err... haha... lawak plak ak bce cte ko pasal acap, wani faiq tuh sume.. cm sonok je.. time ak nnt spe je yg ade ek.. huhu.. btw, ak bwat ak pnye blog private.. ak invite ko kot.. kalu xsilap adress laa.. hehe.. k c ya at skul!! (erk? skul??)

silentdreamer said...

okayh..
sonok la jugak..
kot~~
hehe

aBez hafizza said...

ahahaha of coz bombe age besh hahaha

silentdreamer said...

btol3!!
sye stuju..!
mane taknye KK mestila kate best..
heheh