Thursday, 11 March 2010

how.stupid.am.i!!!

assalamualaikum....

tengok title post ni, aku mengaku memang aku bodoh gila...!

dulu,
aku suka gila dengar lagu entah2 apa tu..
lagi2 lady gaga
waktu tu aku rasa lady gaga tu best, lain daripada lain..
unik.
semua lagu dia aku suka,
dari just dance sampaila bad romance
walaupon aku tahu lirik dia memang teruk gila (luc*h)
bagi aku waktu tu
music techno tu sedap gila ah..
gerenti tak mengantuk
so, selalu la aku dengar lagu tu untuk aku elak ngantuk waktu study

tapi,
ada satu hari tu,
malam jumaat,
aku fyra and nana,
guna laptop nana,
usha2 la internet,
nak tahu lagu2 tu pasal apa,
tiba2 nampak title "lady gaga the illuminati puppet"
petang tu akak usrah aku cerita pasal ILLUMINATI, FREEMASONRY, THE ARRIVAL, ETC.
aku pon bukak la website tu

terkejut gila aku
bila aku baca maksud lirik lagu dan maksud mv bad romance tu
seriously, rasa bodoh sangat
bila aku dapat tahu aku diperbodohkan dengan mudah sangat
aku tak sangka even lirik "rah, rah, rah,..." ada maksudnya
which is menyebut nama tuhan yang dia puja
"eyes of ra" mata satu dalam triangle kat not 1 dollar US
tuhan yang dia puja is SYAITAN

before this,
aku rasa aku takkan puja syaitan
sebab aku tak dengar lagu2 black metal
rupa2nya
aku buat benda2 tu
aku selalu nyanyi lagu ni
bila2 masa aku suka

sekarang aku tak nak dengar dah
lagu2 tu.
rupa2nya bukan lady gaga je
beyonce, rihanna, jay-z, madonna, taylor swift, paramore pon dua kali lima je
di sebalik lagu2 yang sedap yang diorang buat tu
ada makna yang tersembunyi

cuba kita fikir tak ramai yang tahu benda nih (freemason, illuminati,...etc)
korang cuba cari benda nih
tengok the arrival
korang akan tergamam
macamana diorang boleh plan benda2 nih
semata2 nak menyesatkan umat manusia

uishh..rasa diperbodohkan gila
benda2 ni berlaku kat malaysia
bukan malaysia je aku rasa satu dunia kot
bayangkan mtv music award tu
pink kan buat show
and percaya atau tak
show yang dia buat tu
adalah satu upacara untuk masuk ke dalam (agama) freemason tu
which is satu ritual agama
aku terpikir
bayangkan orang (especially muslim) yang suka gila kat Pink
mesti diorang suka performance and mula la hafal koreografi tu
tapi diorang tak tahu
diorang tengah melakukan satu ritual agama yang memuja syaitan

nampak tak kita semua
betapa bodohnya kita
disesatkan secara sedikit demi sedikit

kalau nak tengok website tu
klik sini

-------------------------------------------------------------------------------------------------

today my parents and my grandparents will be off to mekah and madinah for umrah
insyaallah
i pray that they will be in safe and good condition in every single second
aminnn...

p/s: masih banyak karat2 jahiliah dalam diri aku

2 comments:

Mutmainnah Zahra said...

hm. btul 2. mcm2 lg pasal illuminati ni. kalau byk bce. tentu akn rse insaf sgt dan benci sgt kt dorg. sbb kite btul2 sygkn islam tu.

silentdreamer said...

btul tu ima..
kalo dpt pape info gtw aku eh..
thx^^