Friday, 4 September 2009

no.title.

it's not something to share..this post is just to express my anger..that's all!

M*****K!
tu memang perkataan kegemaran kau kan..?!
entah ape lagi yang kau suka..
aku pun tak tahu..
sebab aku tak kenal sangat kau,
dan,
kau pun tak kenal aku jugak..!
jadi, don't judge a book by its cover!

walaupun,
kau ingat aku lepak je..
macam takde feeling je bila kau kata macam tu kat aku,
tapi,
sebenarnya, ko tak tahu,
aku memang malas nak layan kau,
dengan kata-kata kau tu!

aku tau,
aku takde la sehebat kau dlm study,
aku takde confidence level yang tinggi macam kau tu..
aku bukannya org yang species macam kau yang boleh stand up n say out loud!

walaupun kau tengok aku macam lemah je..
walaupun kau tengok aku macam pandang sebelah mata je
tapi ingat!
Allah jadikan setiap manusia tu ada kelebihan dan kekurangan masing-masing.

kau tak boleh panggil ikut sedap kau je..
walaupun ko tengok aku macam kurang ajar..
at least, aku tak panggil org dgn panggilan yang entah pape tu..

aku tulis ngarut2 nih,
nak bagi ko faham..
jangan cakap ikut sedap mulut...
ko cakap aku pelik,
ko tak tahu org lagi pelik tengok personaliti kau yang berubah2 tu..
at least,
aku panggil kau dengan nama kau!
nama yang dalam IC kau tu..
bukannya panggil sedap2 macam tu je..

mungkin org rasa aku emo lebih,
tapi,
takde siapa suka org mempermainkan dia macam tuuu je..
aku tau,
kau pun tak suka kan..
so,
di bulan yang mulia nih..
hentikan semua tu..
aku tau aku pun tak sempurna..
tapi stop la panggil org macam tu..

apa yang aku sakit hati,
bila kau, org yang baru je kenal aku tak sampai berapa bulan je,
boleh panggil selamba je macam tu..
even member2 sekolah aku dulu yang kamcing gila2 dengan aku pun tak pernah panggil aku macam tu..

okay2..
aku rasa aku dah settle down..
tapi, aku tak tau la kalau kau belum..
mungkin kau terperanjat kot bila tengok ayat yang aku bagi kat ko thru ym tu..

aku cuba utk ikut apa yang aku belajar waktu english tadi,
don't hold grudges coz teenagers did that..!
am I?
frankly to say, YUP! I AM!
so, i try to vanish that kind of attitude..
shall we??
in this special month..
respect it..

hope we're getting better everyday! amin...

2 comments:

Sweet_Lolita said...

uit..mara benar ni..hehe.. :D

silentdreamer said...

sweet lolita>> erm..btol memang tgah panas wk2 tu..hik3