Sunday, 14 June 2009

macam2!!

assalamualaikum..

dah lama aku tak online..2 hari bagi otaku macam aku nih memang lama lah..

macam2 aku nak cakap sekarang nih..bertimbun2.;0

kalau sudi baca, silakan...;)

first of all, aku dah jumpa kasut yang aku carik2. finally!! tapi kasut itu tak cantik sangat but very comfortable! penat gila jalan2 kat j.j. sale sekarang nih. siapa rasa macam takde benda nak buat dengan duit dia itu, meh sini bagi aku..kui3~~

semalam aku drive untuk kali ke berapa entah tapi baru lagi. fyi,aku baru dapat lesen bulan lepas kot. dah la malam waktu itu, lampu jalan pon bukannya terang sangat,hujan pulak itu.. alih2, kena simbah dengan kereta sebelah aku. gila!! memang tak nampak apa2 la buat seketika. aku dapat rasa mesti road bullier itu tengah ketawa berdekah2 macam setan sampai kejang otot mulut dia sampai tak boleh tutup mulut sepanjang malam kat dalam kereta itu. nasib baik la aku tak pandai lagi drive laju2. aku redha je la...;( bapak aku kata at least dapat pengalaman..ceh!!

okay, move on. apa korang rasa bila korang dapat tahu orang yang paling baik dengan korang tipu korang semata-mata nak sedapkan hati korang. memang benda ini jadi kat aku. entahla..mula2 aku rasa sedih sangat tapi lepas itu, aku pikir okaylah itu. niat orang itu baik nak jaga hati aku. tapi aku rasa kalau orang itu bagitahu hal yang sebenarnya, explain elok2, aku rasa aku boleh terima. plus, sedih itu takkan timbuldalam diri aku. anyway, takpelah. aku maafkan orang itu. actually, aku tak cakap pon dengan orang itu pasal ni.

hmm..boring gila esok.!! tak ada siapa kat rumah. adik2 aku dah takde kat rumah. diorang semua sekolah. bapak aku pon outstation. tinggal aku je la lonely....huhu~~ sunyi gila. tapi, minggu ni je. minggu depan aku tak jadi otaku da..tak jadi bibik da..aku akan masuk kolej mara banting. aku tak dapat nak bayang macamana aku kat sana. hopefully, it's a wonderful beginning of my college life!!

oklah..aku pon penat da membebel kat sini.

ciao!!

still wondering...

2 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

otaku rupenye. em kamu plg minat anime pe? manga pe?

tah papelahkan. xberhemah langsung driver tu.
xpe. awak budak baru belajar.

silentdreamer said...

ashraf>> xde la otaku mne pon..ak lyn anime pon ikot mood. sje ckp otaku coz aku ni asyik tperap kt umah sbijik cm otaku. haha;0

btol3. mmg x bhemah!! ;)