Friday, 14 August 2009

come.back.again.

assalamualaikum....
ola!! lama gila dah tak blogging..rindu gila kot. haha..sekarang kat kolej aku semua orang cakap "kot".haha. ok, sekarang ni macam malas nak layan homework. itulah rasa macam nak blogging je. post ni just nak share apa yang jadi around this week. overall best jugak la..

1st, malam isnin ada karate class. so, memang kena warmup dgn sensei. memang seksa betul warmup itu. malam itu, kelas kali ke-3 aku belajar karate. baru lagi kan, maybe tak biasa lagi. azab la jugak. sampai hari khamis kaki aku tak boleh "bend". straight je..nak turun sujud dari rukuk itu, memang sakit gila..tak tahan. berkerut-kerut muka aku waktu tu. tapi, sekarang da getting better. kaki aku tak sakit. sensei, jgn give up ajar saya..!;)

2nd, rabu lepas, 1st time aku pergi PDK bukit changgang utk external CAS aku. best gila pergi sana. fyi, PDK tu Pemulihan Dalam Komuniti kot?? tak ingat sgt la..teka je. tapi, tempat tu tempat orang2 special je..meaning bukan yang beruntung macam kita ni sempurna serbi serba dari segi fizikal and mental..memang tak sabar nak datang sana lagi 2 minggu!! hehe;)
tapi, waktu mula2 nak sampai sana memang takut jugak la sebab tak pernah ada experience dgn orang2 macam ni. tapi, bila sampai memang buat aku sangat2 bersyukur dapat menikmati kehidupan ini dengan sempurnanya. rasa macam segala apa yang aku rungut pasal hidup aku ini satu benda yg tak kukuh. aku tak bersyukur pon. sekarang aku sedar aku kena gunakan peluang hidup ni dengan sebaiknya. cewah!!;)

okay, letih dah baca. jom tgk gambar!!!yeay!




ini member2 baru aku kat kmb..classmate la..(^-^)


ni grupmates CAS aku kat PDK tu la.. (aku.wanie.fiza.jannah.ima.leeya.mira.put.mursyid.acap.shahmi.zuhdi)
ktorang tgkap gamba waktu tgh tggu bas..;)


okay, itu je kot..thanks for reading..jaa ne~

4 comments:

ImaZahra said...

bella!!!

kt uia pun ckp 'kot' jugakk bell..
huhu

silentdreamer said...

ima!!!
yeke?
rsenye mmg trend skg ckp "kot" kot!
hehe:)

nabilah shukri said...

haha..aku pn bru pasan bnde nih kt kmns.. lmbt nye aku...huhu..

silentdreamer said...

bilah>>
hehe..ak pon sme gak..
waa...nak jumpa bilah!!
kem slm kat budak smakl kt sne eh!!