Tuesday, 3 November 2009

akhirnya...jumpa.jugak.

assalamualaikum....

erm..hari ni homework melambak2 bertambah. haiyo~*sigh*tapi, takpe, buat pelan2 ye bella...insyaallah siap punya..hoho.

okay, move on. cerita apa ek hari ni..?

owhh..hari ni, awal2 lagi dah menggelabah. mana taknya, baru teringat kena hantar plan experiment chemistry. lepas solat subuh tu, tiba2 muka pn. aida terlintas kat otak aku. hah..terkocoh2 dibuatnya. mana taknya..kalau handwritten takpe la gak, ini kena type and print. jenuh kejut nana bangun. dengan tak mandinya, kitorang buat plan tu..haha.

so, jadual hari ni dah terlewat sikit sebab aku datang sekolah lambat..huhu. tapi, tak kesah pon..hik3.^^

erm..sekarang ni, aku tengah addicted dengan minami sineyo or dalam englishnya you're beautiful. serius best gilerrrrrr citer tu..!!!!!!! hwang taekyung..saranghaeyo~~haha. sekarang baru habis tengok episod 4. setakat ni, sedih jugak dengan shinwoo bila dia nampak taekyung pujuk minam..poor him.:) lagu2 citer tu pon aku dah addicted da..habis satu hari, aku jaja lagu a.n.jell...hehe

okay, mintak2 esok berjalan dengan lancar. fiza jangan lupa 9.30 buat folio agama. okay tak title post nih..hik3.*_*

till the next post...jaaaa~~

3 comments:

Cik Rara said...

title post mg mnarik..ehehe..pg la sudah kn keje dulu.. oke? :D

mimie said...

tiba tiba aku rase sedih gile! dh nak kne balik, dah nak kne start bgun awal balik :( ahhhh and and anddd You're Beautiful mmg best!! hahah cepat Bella aku dah episod 8 even lepas ni xdapat nak tgok lagi, nangis lagi T_T makin sedih hari hari aku sekarang ni. mghitug hari, macam nak mati lak kahkah

silentdreamer said...

cik rara>>hehe..kalau nak siapkn keje mmg x update la blog nih..hik3^^

mimie>> alaa...ciannya mie..! biasala tu..normal la. kte kn student..hik3. x ley jd nih da spai ep8..ni yg jeles nih! hehe^^