Tuesday, 22 December 2009

warrrghhh..sedih sangat!!!

assalamualaikum...

aku sedih gila sekarang nih..screen and speaker lappy aku rosak. so aku bawak la pergi kedai. aku guna la warranty kan. and then, bro kat situ cakap paling awal lappy aku boleh siap tiga minggu lagi. gilerrr laaaa..lama tuuuu..

so, esok, terpaksa la aku berpisah dengan lappy aku. warggghhh tak dapat la nak online n bla bla bla... paling menyedihkan aku tak dapat habiskan drama korea kegilaan aku, minami shineyo. taekyung-shi..biyane~ sedih gilaaaaa weyhhh..rasa macam nak berair mata aku..hanya orang paham ke-addict-an aku ni je yang tahu tahap kesedihan aku nih. baru abis episod 11. ade 5 lagi. nasib badan aku la nih..ish3*geleng kepala*

so, fyi, kawan2ku sekalian. for the next 3 weeks. nak contact aku thru phone je boleh, i mean sms la coz handset aku tak canggih. takde email or else. hehe.

biarkanlah aku berduka lara dulu..huhuhuhuhu

2 comments:

Cik Rara said...

ritu chargerkuh rosak..sgt sdih jgk..

silentdreamer said...

kte serupa..huhu