Tuesday, 4 January 2011

peaceful.

assalamualaikum...

breathe in* breathe out* relax...

sekarang, aku dah sampai kmb. duduk depan laptop, dengar bunyi kipas, taip3. aku rasa masa ni je la aku dapat duduk relax and chill kat bilik. jalau tak, alamatnya tidurla.

sebab sedar tak sedar, aku dah masuk sem akhir kat kmb nih. 5 months to go and after that, i dont know what's to become of the life? more challenging? i think yeah. tak kesahla, tapi aku tak tau kenapa aku macam tak ada semangat nak berdepan dengan sem baru nih. rasa macam nak lay-back je. tak nak stress dah macam sem 3.

just focus and do it and prioritize.

itu je kot. yes, effort must be put on extremely hard but i think i dont want to go so stressful like i cant control the situation like before. i think i just live on and after that, leave it all to Allah. insyaAllah everything will be okay.

i dont know why but i think i want to see my life as easy as count 1,2,3. i dont want that stress, pressure to press me on. i hope i could do that. i'm trying my best to control the situation.

in a more simple words, i dont want to stress myself. just work it on and leave it all to Allah. done! 

dont worry, bella. 5 months to go. only 5 months. 

okay, all. got to go. bye-bye.
may peace be upon you, readers!

^_^

2 comments:

AxL Farhan said...

xpe bella, skejap je lagi dh habis dah..n lpas januari mmg boleh fokus utk exam je..mac dh IRP..so sem ni xyah stress2 dh, just chill take time, study and all that je..boleh nye~ ;-)

silentdreamer said...

tok presentation kne repeat..
okie dokie..slow2 buat satu2..
insyaAllah boleh!
amin..
^_^